Visar alla 12 resultat

Praktisk fotpall med förvaring av högsta kvalitet

Är du på jakt efter en praktisk och komfortabel fotpall så har du hittat rätt. Våra pallar är designade för att passa in för de flesta ändamålen. Använd som komplettering till din soffa för att lägga upp fötterna och koppla av, som bord med förvaring eller helt enkelt som en liten fristående och smidig sittpuff.

Hitta fotpallen som passar din övriga inredning bäst, du väljer själv vilken färg du önskar. Om du beställer en bäddsoffa samtidigt så anpassas den efter soffan så att du får samma höjd, ben och material.

Hos oss hittar du fotpallar i flera olika former och mått men alla har en egenskap gemensam och det är förvaring. Alla våra fotpallar kommer med förvaring under locket där du kan förvara dina sängkläder, böcker eller andra prylar. Känner du att du vill piffa upp din inredning, kanske göra något nytt men inte vill lägga ner för mycket energi på att köpa in nya möbler och möblera om? En fotpall kan ta dig en lång bit på vägen och oftast räcker det att komplettera med en pall för att vardagsrummet ska kännas nytt och fräscht.

Tillverkning i Norge

Alla fotpallar ni hittar hos oss tillverkas av Hovden, som är en stor möbelfabrik i Norge. De använder endast material av hög kvalitet och tillverkar din fotpall för hand vid beställning. Alla pallar kvalitetssäkras på fabriken i Norge och Bäddsofflagret går noga igenom produkten innan den skickas hem till dig för att säkerställa att kvaliteten är som den utlovas. När du köper en fotpall hos oss kommer den alltid monterad och klar, du behöver bara ställa den på rätt ställe. Frakten betalar du endast 600 kr för oavsett om du bor i Skåne eller Norrland. Nu kan du även beställa inbärning runt om i hela Sverige, kostnaden för detta är 1200 kr totalt.

Läs mer

Fotpallar

Store sittpall

Från: 995kr

Förvaringsmöbler

Cornila

5,130kr

Förvaringsmöbler

Fotpall rektangulärt

3,395kr

Förvaringsmöbler

Epic fotpall

3,995kr

Förvaringsmöbler

Paris fotpall

3,790kr

Förvaringsmöbler

Bedinside fotpall

5,995kr