Visar alla 4 resultat

Vad kan man välja för olika sängskåp 90?

Det beror lite på tycke och smak. Vill du ha ett sängskåp 90 cm med ett helt avtagbart tyg där du har möjlighet att välja färgen på tyget kan vi varmt rekommendera Everynight. Everynight har dessutom en riktigt bekväm kallskumsmadrass. Om du inte vill ha skåpet klätt i tyg har vi bedinbox 90 pocketresår. Kolla nedan vilket sängskåp som skulle passa dig bäst.

Kan man sova i sängen inuti skåpet dagligen?

Självklart kan du de. Allt handlar om vilken madrass du väljer. Klicka dig på några av våra sängskåp så har du olika madrassalternativ att välja bland. En pocketresårmadrass eller en skummadrass är att föredra om du ska sova i den frekvent. Om det är tänkt för gäster kan de funka med en bonellresårmadrass som är tänkt att användas som gästsäng.

Varför ska jag välja ett sängskåp i 90 cm och inte en fåtölj?

Det finns många anledningar till varför man bör välja ett sängskåp 90 framför en fåtölj. Skåpet går på hjul vilket ger dig möjligheten att flytta de enkelt själv. Dessutom är de platsbesparande och har förvaring på baksidan vilket sällan en fåtölj har. Den enda nackdelen vi ser med att välja ett sängskåp framför en fåtölj är sittmöjligheterna. Man ska också ha i åtanke att de är svårt att hitta en fåtölj som har 90 cm i bäddmått med en skön sängkomfort.

Om du önskar ett annat skåp eller en annan bredd rekommenderar vi dig att checka sängskåp där alla är samlade på ett och samma ställe.

Sängskåp 140

Bygga eget sängskåp

Från: 7,995kr
-24%
Lagervara
-15%

Sängskåp

Bedinbox 90

15,296kr