Visar alla 5 resultat

Vad har ni för olika varianter av sängskåp 140 cm?

Våra sängskåp 140 kommer från Italien och Norge. Våra Italienska sängskåp är klädda i tyg. Här har du självklart möjligheten att välja bland många olika färger för att de ska passa in i ditt rum så bra och snyggt som möjligt. De norska tillverkarna jobbar inte med sängskåp i tyg utan är laminerad i vitlasyr och är för dig som inte föredrar ett sängskåp i tyg och dessutom älskar vitt.

Vad är fördelen med ett sängskåp 140 jämförelsevis med en bäddsoffa?

Fördelen med våra sängskåp 140 kontra en bäddsoffa är att den spar mycket plats. Detta kan vara viktigt för dig som bor i en mindre lägenhet. Dessutom går alla våra sängskåp på hjul vilket gör de ultimat för dig som vill flytta sängskåpet när de inte används.

Kan man sova i sängen inuti skåpet varje dag?

Absolut. Vi har en rad olika madrassmöjligheter att välja bland. Valet av madrass kan även skilja sig beroende på vilket sängskåp du väljer. Du kanske vill ha en bonellresårmadrass för gäster eller en topper memory madrass för extra skön komfort nattetid. Dessutom finns de förvaring för sängkläder.

Vad behöver jag tänka på innan jag köper ett sängskåp?

Det viktigaste att tänka på är måtten. Bor du trångt eller ett litet rum så kolla alla mått i rummet och framförallt de utbäddade måttet så sängskåpet får plats. Madrassvalet som nämndes innan är också otroligt viktigt. Hitta rätt sängskåp för dig, där ser du även måttet på respektive produkt.

Sängskåp 140

Bygga eget sängskåp

Från: 7,995kr

Sängskåp 140

Pagetto 140

23,695kr
-15%

Sängskåp 140

Bedinbox 140

19,461kr
-24%
Lagervara
19,995kr